daneshmandA

علمی و فناوری

daneshmandA

علمی و فناوری

آموزش ورودی و خروجی در جاوا

 خروجی جاوا

به سادگی می توان از
 
System.out.println ()
 
یا   System.out.print()
 
System.out.printf()
 
برای ارسال خروجی به خروجی استاندارد (صفحه نمایش) استفاده کرد.
 
System یک کلاس است و out یک فیلد استاتیک عمومی است که داده های خروجی را می گیرد. اگر متوجه نشدید نگران نباشید. Class ها ، public و static را در فصل های بعدی توضیح می دهیم.
 
بیایید یک مثال برای چاپ یک جمله به عنوان خروجی بزنیم.
 
class AssignmentOperator {
public static void main(String[] args) {
System.out.println(“Java programming is interesting.”);
}
}

برنامه “Hello World!” در جاوا

 

 
در جاوا، هر خطی که با // شروع شود، یک comment است. نظرات برای خواندن توضیحات در مورد کد و فهمیدن بیشتر آن است. کامپایلر جاوا به طور کامل این خطوط را نادیده می گیرد (برنامه ی کاربردی که کد های جاوا را برای کامپیوتر قابل اجرا می کند).
 
 class HelloWorld { … }
 
در جاوا، هر برنامه با تعریف کلاس شروع می شود. در برنامه بالا، HelloWorld نام کلاس است و تعریف کلاس برابر است با:
 
class HelloWorld {
 
… .. …
 
}
 
به یاد داشته باشید که هر برنامه جاوا دارای تعریف کلاس است و نام کلاس باید با نام فایل در جاوا مطابقت داشته باشد.
 
public static void main(String[] args) { … }
 
خط بالا main method یا تابع اصلی است. هر برنامه در جاوا باید یک main method داشته باشد. کامپایلر جاوا اجرای کد را از main method شروع می کند.
 
به یاد داشته باشید که تابع main نقطه ورود برنامه جاوا و اجباری است. امضای تابع main در جاوا برابر است با:
 
public static void main(String[] args) {
 
… .. …
 
}
 
 System.out.println(“Hello, World!”);
 
کد بالا رشته داخل علامت نقل قول را در خروجی استاندارد (صفحه نمایش) چاپ می کند. توجه داشته باشید، این خط از کد در داخل تابع اصلی است که در داخل تعریف کلاس قرار دارد.

قوانین نامگذاری متغیرها در جاوا

 زبان برنامه نویسی جاوا مجموعه ای از قوانین و قراردادهای خاص برای نامگذاری متغیرها دارد. آنچه باید بدانید در اینجا آمده است:

  • متغیرها در جاوا حساس به حروف کوچک و بزرگ هستند.
  • نام متغیر دنباله ای از حروف و ارقام یونیکد است و می تواند با حرف ، $ یا _ شروع شود. با این حال ، آغاز اسم متغیر با حرف معمولی تر است. همچنین ، نام متغیر نمی تواند شامل فضای خالی باشد.

هنگام تعریف متغیرها ، اسمی را انتخاب کنید که معقول باشد. به عنوان مثال ، score ، number ، level از اسامیs ، n و l با مفهوم تر هستند.

اگر یک کلمه را برای نام متغیر انتخاب کردید ، همه حروف را کوچک بنویسید. به عنوان مثال ، بهتر است از speed استفاده کنید نه SPEED ، یا sPEED.

اگر نام متغیر با بیش از یک کلمه را انتخاب کردید، از تمام حروف کوچک برای کلمه اول استفاده کنید و حروف اول هر کلمه بعدی را بزرگ بنویسید. به عنوان مثال ، speedLimit.

در زبان برنامه نویسی جاوا ۴ نوع متغیر وجود دارد:

  • متغیرهای نمونه (متغیر های غیر استاتیک)
  • متغیرهای کلاس (متغیر های استاتیک)
  • متغیرهای محلی
  • مولفه ای

ادامه مطلب...

دلیل خاموش شدن ناگهانی کامپیوتر و لپ تاپ

۱- از بین رفتن خاصیت انتقال حرارت خمیر سیلیکون روی پردازنده است
این عامل باعث می شود که حرارت پردازنده را به هیت سینک و خنک کننده به درستی منتقل نشود. و در سیستم های قدیم این یک مسئله عادی است و به طور معمول پس از چند دقیقه کار عادی با سیستم، شاهد خاموش شدن ناگهانی آن خواهید بود. برای برطرف کردن این مشکل کافیست یک خمیر سیلیکون با کیفیت تهیه کنید، سپس درب کیس را باز کرده و خنک کننده پردازنده را از روی پردازنده جدا کنید. برای اینکه یاد بگیرید چطور خمیر سیلیکون را تعویض کنید ویدئوی زیر راببینید.
 ۲- کثیف بودن فن و گرمای بیش از حد
استفاده زیاد از سیستم باعث بالا رفتن درجه حرارت سیستم می شود که با صطلاح میگویند داغ میکند در این شرایط ذیگر فن خنک کننده وجود در سیستم نمیتواند پاسخگوی این مشکل باشد و به همین علت سیستم خنک کننده به طور اتوماتیک جریان بررق را قطع می کند. البته کثیف بودن فن های کیس، کارت گرافیک و فن های پردازنده می تواند دلیلی دیگر برای خاموش شدن ناگهانی سیستم باشد. گرد و غباری که در ب ین پره های فن جمع شده اند مانع این میشوند که هوا به خوبی گردش پیدا کند و در نتیجه تهویه هوا می شود و سیستم شما به علت داغ شدن پردازنده و قطعات داخلی خاموش می شود.
۳- مشکلات در سخت افزار کامپیوتر
مشکلات سخت افزاری از دلایل خاموشی ناگهانی سیستم های کامپیوتری به حساب می آیند. نقص در قطعه و یا حتی اشتباه در جایگذاری باعث عدم کارایی درست سیستم کامپیوتری می شود. در مواقعی که سیستم شما بدون هیچ علتی خاموش می شود تمامی موارد ذکر شده را با حوصله دنبال کنید.اگر به تازگی سخت افزاری را بر روی مادربرد نصب نکرده اید برای اطمینان از کارایی تک تک اجزا، قطعات بدون استفاده را تک تک از سیستم جدا کرده و مجددا سیستم را مورد آزمایش قرار دهید.

عوض کردن رمز جیمیل

۱- اولین مرحله برای تغییر رمز این است که به این آدرس https://myaccount.google.com/ از ایمیلتان بروید یا از طریق ایمیلتان ادرس زیر را دنبال کنید:
۲- در قسمت Sign-in & security گزینه Signing in to Google را انتخاب کنید.
۳- در این مرحله صفحه ای برای شما باز می شود ، در قسمت Password & sign-in method بر روی Password کلیک کنید.
۴- در این مرحله گوگل از شما می‌خواهد که رمزتان را دوباره وارد کنید. رمزتان را وارد کرده و روی Sign in کلیک کنید.
۵- اینک شما وارد صفحه تغییر رمز می‌شوید. در قسمت New password یک رمز با طول ۸ یا بیشتر که بهتر است ترکیبی از اعداد و حروف باشد را وارد کنید. در قسمت Confirm new password رمز جدید را دوباره وارد کنید. در نهایت بر روی CHANGE PASSWORD کلیک کنید.